cambridge

Hälsosam vikt

Har du bestämt dig?

Cambridge Weight Plan, tidigare känt som Cambridge Diet, är ett viktprogram som syftar till att hjälpa individer att tappa vikt genom att erbjuda måltidsersättningar i form av shakes, soppor och andra produkter. Programmet har funnits sedan 1960-talet och har genomgått olika förändringar och förbättringar under åren. 

Måltidsersättningar: CWP erbjuder ett utbud av måltidsersättningsprodukter, inklusive shakes, soppor, barer och måltidsersättningstillskott. Dessa produkter är utformade för att vara kalorikontrollerade och innehålla alla nödvändiga näringsämnen.

Stegvis program: CWP har flera olika ”steg” eller faser i sitt program, beroende på dina mål och behov. Det kan börja med en strikt måltidsersättning och sedan gradvis introducera vanlig mat i din kost när du går ner i vikt.

Stöd och rådgivning: Många som följer CWP har tillgång till stöd och rådgivning från certifierade konsulter eller coacher som kan hjälpa dem att uppnå sina viktminskningsmål.

Om du överväger att följa Cambridge Weight Plan eller ett liknande program, ska du kontakta oss för en individuell plan.