dermalogica

Med hudhälsa i centrum

Dermalogicas filosofi

Dermalogica är ett populärt varumärke inom hudvård och har en tydlig filosofi när det gäller att främja hälsosam hud. Den bygger på flera grundläggande principer:

Vetenskaplig grund: Dermalogica grundades av hudterapeuter som fokuserade på att använda vetenskap och forskning som grund för sina produkter. De strävar efter att utveckla produkter som är resultatdrivna och effektiva för att adressera olika hudproblem.

Huden i centrum: Dermalogicas filosofi är att huden är en levande organ som är unik för varje individ. De tror på att anpassa hudvårdsrutiner och produkter efter varje persons specifika behov, istället för att använda en ”one-size-fits-all”-approach.

Fri från vanliga irritanter: Dermalogica strävar efter att använda ingredienser som är skonsamma mot huden och undviker vanliga irritanter som parfym, alkohol och mineraloljor. Deras produkter är kända för att vara fria från många potentiellt skadliga ämnen.

Utbildning och medvetenhet: Dermalogica satsar på att utbilda både hudterapeuter och kunder om hudhälsa. De tror på att medvetenhet om rätt hudvård och rätt produkter är avgörande för att uppnå en hälsosam hud.

Hållbarhet: På senare tid har Dermalogica även ökat sitt fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. De strävar efter att minska sin påverkan på miljön och arbetar för att utveckla mer miljövänliga produkter och förpackningar.

Sammanfattningsvis kan man säga att Dermalogicas filosofi är att erbjuda vetenskapsbaserade, individanpassade hudvårdsprodukter som främjar en hälsosam och strålande hud samtidigt som de tar hänsyn till miljön och hållbarhet. Deras fokus ligger på att utbilda och medvetandegöra kunderna om vikten av rätt hudvård och rätt produkter för att uppnå och bibehålla en frisk hud.

Dermalogica facemapping

Med Face Mapping kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt. Face Mapping innebär att hudterapeuten delar in ansikte och hals i olika zoner som sedan undersöks genom att systematiskt titta och känna på huden. Avslutningsvis dokumenterar hudterapeuten eventuella problem samt ger lösningar på hur du kan förbättra din hudhälsa. Du får med dig en personlig karta över ditt ansikte, samt produktrekommendationer och övriga tips. Face Mapping fungerar helt enkelt som en guide till en bättre hudhälsa!

Face Mapping utförs av välutbildade hudterapeuter hos de hudvårdscenter, spa-anläggningar och salonger som är återförsäljare av Dermalogicas produkter.