OPI

Välvårdade händer och fötter

En viktig detalj

OPI är ett välkänt företag inom skönhetsbranschen som specialiserar sig på nagelprodukter. De erbjuder ett brett utbud av produkter som används i nagelvård och manikyr. Här är några av de populära OPI nagelprodukterna:

Nagellack: OPI är känt för sina högkvalitativa nagellack i ett brett spektrum av färger och nyanser. Deras nagellack är kända för sin hållbarhet och glans.

OPI GelColor: Detta är en gelbaserad nagellackslinje som ger en längre hållbarhet än vanligt nagellack. Det är populärt för användning i salonger och ger en mer hållbar manikyr.

Nagelvård: OPI erbjuder också produkter för nagelvård, inklusive nageloljor, nagelstärkare och nagelbalsam. Dessa produkter hjälper till att vårda och stärka dina naglar.

   

  Nagelvård

  Manikyr- och pedikyrverktyg: Företaget tillhandahåller även verktyg och tillbehör för professionell manikyr och pedikyr, inklusive nagelfilar, nagelklippare och andra nagelvårdsprodukter.

  Nageltillbehör: OPI erbjuder också en mängd olika tillbehör som används i nagelkonst, inklusive dekorationer, nagelstenar och nagelstickers för att skapa unika nageldesigner.

  Nagelvårdsprodukter: OPI:s utbud inkluderar också produkter för att vårda och behandla nagelbesvär, som t.ex. nagelsvamp.

  Bas- och topplack: För att förbättra hållbarheten och utseendet på din manikyr erbjuder OPI olika bas- och topplack som hjälper till att försegla och skydda nagellacket.

  OPI är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter inom nagelvård och är populärt både bland professionella nagelterapeuter och konsumenter som älskar att göra sin egen manikyr och pedikyr. Deras produkter är ofta tillgängliga i skönhetssalonger och på nätet.